Zašto Vazdušno Dekompresioni Sistem

Vazdušno Dekompresioni Sistem je jedini sistem koji postiže dekompresiju kičmenog stuba i pomaže u oslobađanju opterećenja ovog dela tela.

Naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom, od trenutka kada počnemo da hodamo.  Zbog toga, tokom vremena, pritisak na osetljiva nervna vlakna, dovodi po pojave bola.

Svaki pojedinačni pršljen ili disk u našoj kičmi, ne može da izbegne opterećenje sedenje ili stajanje 2/3 našeg života, pa je veoma važno da pomognemo našem telu svakodnevno i da umanjimo sam pritisak jer na ovaj način direktno utičemo i na smanjenje bola.

VDS pomoću vazdušnih komora, nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak, koji izaziva bol.  Za razliku od drugih pojasa koji imaju klasičnu funkciju steznika i samo „stežu leđa”, lagan pojas VDS, povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska, i umanjuje bol.

Jedinstvene vazdušne komore projektovane su tako da spontano i lako dovedu do dekompresije i oslobode vas bola.

VDS se može koristiti tokom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, na poslu ili kod kuće.

VDS se postavlja veoma lako, nije potrebna posebna obuka.

Ovo je jedina terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja ne koristi upotrebu lekova a deluje sistemski na organizam.

VDS sistem je izuzetno efikasan i u tretiranju pacijenata nakon operativnih zahvata gde je značajno postići oslobađanje od dejstva sile gravitacije

VDS je rešenje za vraćanje normalnom životu, sportu i radnim aktivnostima koje su ograničene kada je prisutan bol.

Naš cilj je da se vratite u „igru“ i ostanete tamo što duže! Bez bola!