Nulta gravitacija = Nulti bol

Vazdušni Dekompresioni Sistem u jedinstvenom zaštićenom patentu VD pojasa predstavlja rešenje protiv gravitacione kompresije.

VDS sistem izaziva dekompresiju tretiranog područja kičmenog stuba, što praktično znači da naša kičma više ne trpi pritisak celog tela.

Na ovaj način VDS postiže efekat nulte gravitacije tj odsustvo pritiska bez koga nećemo imati ni bol.

Jednostavno! Nulta gravitacija – Nulti bol!

Da podsetimo – kako nastaje bol u predelu kičme?

Bol u donjem delu leđa najčešće je uzrokovan ispupčenjem i diskus hernijom, istegnućem mišića, osteoartritisom izazvanim priklještenjem nerva. Pritisak sile gravitacije na osetljiv nerv uzrokuje upalu nerva. Dodatni pritisak izaziva još veći otok tkiva, što znači još više bola.

Kako da zaustavimo taj kružni ciklus BOLA?

Nerv je potrebno osloboditi pritiska. Opterećenje jednostavno mora biti ukinuto, tako da se oštećeno tkivo i nervi mogu zalečiti. Sa ispupčenjem diska, upalom mišića i pritiskom na zglobove, logičan korak u oporavku je dekompresija što je pre moguće.

Patent, Vazdušno dekompresioni sistem, koristi sistem vazdušnik komora. Pomoću vazdušne pumpe, komore se napumpaju vazduhom. Tajna je u istezanju trupa i oslobađanju pritiska na u kičmu i uklještene nerve. U trenu, osetićete popuštanje pritiska.

Vazdušni Dekompresioni Pojas je inovacija u dekompresionoj tehnologiji. Sistem u trenutku preokreće gravitaciju I postiže efekat nulte gravitacije – stanje bez postojanja pritiska na tretirani deo tela.

NULTA GRAVITACIJA = NULTI BOL.

 

VDS pojas je jedinstven i zaštićen patent vazdušne dekompresije. On je tanak, lagan i jednostavan za upotrebu. Nudi visok stepen pokretljivosti, ublažavanje kao i prevenciju bola u leđima i vratu.

Upotreba je jednostavna: Stavite pojas, na 2 sata, nekoliko puta dnevno, za najbolje rezultate.