Vazdušni pojas za dekompresiju

Predstavljamo vam novu tehnologiju u tretmanu bola u lumbalnom delu leđa izazvanog bolestima kičme ili povredom. Vazdušni pojas za dekompresiju karakteriše jedinstveni sistem vazdušnih komora koje kombinuju efikasan tretman i ublažavanje bola, smanjujući pritisak u pršljenovima.

Novi dizajn naročito pomaže pre i posle operacije i pruža još veću fleksibilnost.

Šta je vazdušni pojas za dekompresiju?

Vazdušni pojas je patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Uz upotrebu Vazdušnog pojasa može se voditi aktivan život, uključujući sport i razne aktivnosti u slobodno vreme.

Kada se Vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa.

Vazdušni pojas ublažava bol i pomaže pri aktivnoj rehabilitaciji. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj.